Koupit 1 skladbu

Chcete ke skladbě i text (případně i s akordy)? Dejte si skladbu do koše!

Název:Zavoňala fialenka
Interpret:Žadovjáci
Formát:Video Karaoke MP4 s ML
Transpozice:-3
Cena:85,00 Kč = 3,46 EUR

Skladbu můžete zaplatit kartou (viz. níže) nebo se můžete zaregistrovat, přihlásit, dobít si kredit a skladbu koupit o 10 Kč levněji. Můžete, ale nemusíte.

Zaplatit platební kartou (CZ, SK i celý svět)

     

Je to prosté - vepište cokoli do políčka ANTISPAM, zapište e-mailovou adresu kam zaslat odkaz pro stažení a klikněte na tlačítko "Jdu na platební bránu zaplatit 85,00 Kč". Poté budete přesměrováni na platební bránu. Po úspěšném dokončení platby Vám automat webu zobrazí odkaz pro stažení souboru a týž odkaz pošle na zadaný e-mail.

ANTISPAM (napiš cokoli):
e-mail (povinný údaj)  

Úhrada z Mobilního telefonu - jen pro CZ zákazníky (přes GoPay)

Kup si tento soubor ze svého kreditu na předplacené kartě nebo paušálu... Musíš své telefonní číslo ale mít v síti T-mobile, Vodafone nebo O2 v mobilní síti ČR. Pak jednoduše klikneš na tlačítko KUPUJI PŘES MOBIL ZA 85,00 Kč. a na platební bráně GoPay zadáš své telefonní číslo k autorizaci přes SMS. Po úspěšném potvrzení platby zaslaným SMS kódem dostaneš odkaz pro stažení skladby na našem webu.

Jestli nejste automat, napište do políčka vedle cokoli
e-mail pro případné zaslání odkazu:
(údaj je povinný)


Úhrada on-line převodem z účtu - CZ zákazníci (přes GoPay)

Od září roku 2014 používáme pro on-line platby platební bránu GoPay a tak můžete skladbu v ČR zaplatit i platebním tlačítkem - jednoduše kliknete na tlačítko KUPUJI ZA 85,00 Kč - PLATÍM PŘEVODEM V ČR. a na platební bráně GoPay si vyberete jednu z těchto bank: Komerční Banka, M-Bank a Raifaisen bank. Po úspěšném potvrzení platby dostanete odkaz pro stažení skladby na našem webu.

Jestli nejste automat, napište do políčka vedle cokoli
e-mail pro případné zaslání odkazu:
(údaj je povinný)